Begeleiding zelfstandigen

Begeleiding voor startende zelfstandig ondernemers

Colijn Advies is u graag van dienst als u voornemens bent om als zelfstandig ondernemer te starten. Een complete begeleiding vanaf uw eerste plannen tot het zelfstandig ondernemerschap en de start en/of opbouw behoort tot de mogelijkheden.

Klankbord en sparringpartner voor gevestigde ondernemers

Voor een ondernemer met een lopend bedrijf kan het prettig zijn om een klankbord te hebben. Hoe kan uw bedrijf beter renderen? Zijn er processen die beter ingeregeld kunnen worden of andere zaken die aangepast dienen te worden om uw resultaat te bevorderen. Door middel van een grondige inventarisatie zullen wij de kansen en mogelijkheden bepalen en hiervan een rapportage maken. Deze zullen wij persoonlijk met u bespreken en effectueren.


Bedrijfsresultaten verbeteren

Ook zou u in de situatie kunnen zitten waarbij het resultaat cq rendement van uw bedrijf niet voldoende is. In dat geval zullen we samen met uw adviseur bespreken wat de mogelijkheden en/of oplossingen in uw casus zijn. Ook hier zullen we bovengenoemde stappen doorlopen teneinde samen met u de koers te bepalen.

Door de jarenlange ervaring in de financiële branche zijn wij een zeer deskundige partner en kunnen wij u in het bovenstaande zeer goed adviseren.

Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend gesprek.

Linda Princen, Talent Acquisition Coordinator NL/BE bij een internationaal bedrijf.

Enige tijd geleden ontstond bij mij het idee om naast mijn huidige HR functie binnen een internationaal bedrijf, als ZZP’er HR werkzaamheden te gaan verrichten. Na bijna 7 ervaringsjaren binnen verschillende HR functies en multinationals leek het mij een uitdaging om als HR adviseur op ZZP-basis opdrachten in de zakelijke, commerciële markt te ambiëren. Echter, wat komt er allemaal bij kijken om een goede start te kunnen maken, wat moet er geregeld worden en wat betekent dat op financieel gebied? Om antwoorden te krijgen op deze vragen heb ik contact gezocht met Jos Colijn Advies & Beheer. Ik heb  Jos eerder ingeschakeld bij financiële vraagstukken op privégebied. Jos heeft door een brede kennis en jarenlange ervaring de skills om de juiste opties te adviseren, welke voor mij (financieel) voordeel opleveren. Dienstverlening op maat dus. Ook mijn vraag ten aanzien van carrière ondersteuning wordt bij Jos Colijn Advies & Beheer van professioneel advies voorzien. Jos checkt onder andere de rechten en plichten welke in het ZZP-contract staan vermeld, alsmede de juridische aspecten. Zijn kritische blik voorkomt conflicten tussen ZZP’er, opdrachtgevers en belastingdienst. Kortom: Jos Colijn heeft passie voor zijn vak in de financiële dienstverlening en levert voortdurend toegevoegde waarde voor zijn klanten. Jos werkt erg klantgericht en staat altijd voor je klaar!
Lees meer

Pieter Ceelen

We kennen Jos Colijn ondertussen al 15 jaar, in deze tijd heeft hij ons zeer goed geholpen met de aankoop/Hypotheek en met het opstarten van ons eigenbedrijf. Hij is altijd bereikbaar en staat snel klaar met een passende oplossing zonder eigenbelang! Zeer professioneel en veel kennis in huis.
Lees meer

Rob

Wij hebben bij verschillende aangelegenheden advies gevraagd aan Jos Colijn van Colijn Advies. We zijn snel en deskundig geholpen met diverse financiële zaken, snel, deskundig en doeltreffend! Alleen maar goede ervaringen!
Lees meer

Daniëlle Walraven

Wat zijn specifiek voor ons op financieel gebied de beste keuzes? Deze vraag legden we meerdere financieel specialisten voor, veelal bij banken. Maar in plaats van meer duidelijkheid kregen we meer vraagtekens. door alle gepresenteerde mogelijkheden, vaak doorspekt met de meest mooie marketingtermen, zagen we op een bepaald moment door de bomen het bos niet meer. Todat we bij Jos aanklopten. Hij luisterde in eerste instantie uitgebreid naar ons verhaal, waarna hij in heldere woorden ons op het juiste financiële spoor zette. Met zijn kennis en ervaring heeft hij ons vertrouwen gewonnen. 

Lees meer