Beheer vastgoed & verhuurd onroerend goed

Colijn Advies & Beheer neemt u werk uit handen bij het in bezit hebben of komen van uw beleggingspand.

Selectie van geschikte panden voor investering

Bij aankoop van een beleggingspand maken wij in overleg met u een selectie van woningen, appartementen of bedrijfspanden welke voor u geschikt zijn om in te investeren. Hierbij wordt gekeken naar vraagprijs, koopsom, additionele kosten en opbrengsten. Een investering moet immers wel geld opleveren.

Financieel en contractueel beheer

Na aankoop kunnen wij voor u het (ver)huurcontract met bijbehorende papieren verzorgen. Ook is het mogelijk dat wij de gehele communicatie met en betalingen van de huurder voor u verzorgen. Ook wanneer u reeds in bezit bent van een pand kunnen wij de eerder genoemde werkzaamheden voor u uit handen nemen.

Afwikkeling reparaties, geschillen en huurachterstanden

Wij zorgen bij eventuele calamiteiten (reparaties, geschillen, huurachterstanden), in overleg met de opdrachtgever, voor de oplossing en afwikkeling hiervan. Indien u dus geen omkijken wilt hebben omtrent uw verhuurd onroerend goed kunt u dit aan ons uit handen geven zodat u wel de lusten maar niet de lasten van een investeringspand heeft.

Financiering beleggingspanden

Indien gewenst kunnen wij u via onze businesspartners ook een financiering voor beleggingspanden aanbieden.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Hetty Wientjes

Via een goede vriendin van mij ben ik in contact gekomen met Jos Colijn, Jos heeft mij alles uit handen genomen toen ik mijn woning ging verhuren, ik hoefde zelf nergens voor te zorgen en Jos hield mij van alles op de hoogte, binnen een week had hij alles geregeld zodat de woning verhuurt kon worden. Een duidelijk en helder verhaal met duidelijke uitleg. Jos heeft mij ook geholpen met de verkoop van het huis van mijn moeder, ook hierbij kan ik hem altijd bellen en heeft hij alles geregeld. Voor een eerlijk, oprecht advies raad ik Colijnadvies zeker aan!
Read More