Bredeweg 4 Geffen

Ruime woning op zeer groot vrijgelegen perceel!!

Bredeweg 4 te Geffen; Bent u op zoek naar een vrijstaande, zeer ruime en keurig afgewerkte woning met bijgebouw op een groot perceel? Dan bent u hier op het goede adres!

De woning is omsloten door een fraai aangelegde tuin met diverse borders en zitgedeelten. Tevens is aan de rechterzijde een pad naar het bijgebouw cq schuur en overkapping aanwezig. De tuin is voorzien van een sproei-installatie.

Indeling van de woning:

Op de begane grond bevindt zich: ruime hal met eerste toilet, zeer ruime woonkamer met mooi uitzicht op zowel de voortuin als de geweldige achtertuin; compleet uitgeruste keuken, bijkeuken en garage welke op dit moment opgebouwd is tot speelkamer.

Op de tweede verdieping zijn 3 zeer ruime slaapkamers gesitueerd. Ook vindt u hier de badkamer. Het tweede toilet is tevens aanwezig op deze verdieping.

De derde verdieping heeft diverse gebruiksmogelijkheden; hobby ruimte, chillruimte of vierde slaapkamer. Deze ruimte is zeer mooi van formaat. Tevens zijn er twee grote zolders aanwezig welke via een vlizotrap te bereiken zijn.

De woning is ook voorzien van een zeer ruime kelder. Ook deze ruimte is multifunctioneel te gebruiken.

 

De foto’s geven een goed beeld van de woning en het zeer ruime perceel; een bezichtiging geeft u het totale beeld! Als u de woning wilt bezichtigen maken wij graag een afspraak met u.

 

Indeling van de woning:

  • Kenmerken: Perceel 1145 m2
  • Inhoud 1070 m3 (incl. bijgebouw van 237m3)
  • Verwarming middels luchtbehandeling
  • Vrijwel volledig dubbel glas
  • Zonnepanelen aanwezig (huur)
  • Energielabel C
  • Bouwjaar 1978

Prijs € 675.000,= met een aanvaarding in overleg

Download Plattegrond begane grond Download Plattegrond eerste verdiepieping Download Plattegrond 2e verdieping Download Plattegrond garage