Dobbelsteenplein 10, Mariaheide

Karakteristieke en ruime maisonnette appartement met twee balkons

Gelegen in Mariaheide aan het Dobbelsteenplein ligt deze prachtige karakteristieke en ruime maisonnette appartement.
Mariaheide ligt aan de N265 tussen Veghel en Uden. De plusminus 1.600 inwoners hebben van Mariaheide een bloeiende gemeenschap gemaakt. Als één woord het dorp typeert, dan is het ‘gemoedelijkheid’.
Het appartement heeft 2 verdiepingen, een tuin én balkon! Tevens zijn er verschillende voorzieningen in de buurt, zoals een supermarkt, cafetaria en een basisschool.

Het appartement ligt op de eerste verdieping. De ruime tuin biedt toegang tot de woning. De tuin is onderhoudsvriendelijk met een aparte eethoek onder een overkapping. Als u de woning betreedt ervaart u direct de gezellige en moderne sfeer. In de hal bevindt zich de toegang naar uw berging (4,5m²) en meterkast. Tevens vindt u hier het eerste toilet.

Vanuit de hal betreed u de gemoderniseerde keuken welke voorzien is van een kookeiland en verschillend inbouwapparatuur.
Vanuit de (half) open keuken loopt u verder naar de ruime woonkamer welke toegang biedt aan het tweede balkon. Dankzij de vele ramen heeft het appartement veel lichtinval. De bijkeuken bevindt zich tussen de keuken en woonkamer en heeft aansluitingen voor uw witgoed.

Op de tweede verdieping zijn twee slaapkamers en de badkamer gesitueerd. De slaapkamers zijn beiden zeer ruim van formaat (19m² en 15m²). De badkamer is voorzien van een bad, douche, wastafel en inbouwspots. Tevens bevindt zich hier het tweede toilet.

Kenmerken:
– Bouwjaar: 1980
– Woonoppervlakte: 110m²
– Energielabel: B
– VvE bijdrage: €83,26 pm
– Volledig voorzien van dubbel glas
– Ruim en licht gemoderniseerd appartement
– Vraagprijs: €290.000,=

Bent u op zoek naar een ruim, gemoderniseerd appartement?
Neem dan gauw contact op met ons kantoor om een bezichtiging te plannen!
0412-202229
info@colijnadvies.nl

Download Indeling eerste verdieping Download Indeling tweede verdieping Download Berging