Grutto 102, Oss

Ruime eengezinswoning in gezellige woonwijk

Gelegen in Oss, in de buurt Schadewijk Noord-Oost, ligt deze mooie eengezinswoning aan de Grutto. De woning met carport is gelegen in een kindvriendelijke en gezellige buurt en ligt op fietsafstand van het gezellige centrum van Oss.

Indeling van de woning:

Op de begane grond bevindt zich: Een ruime hal met toegang tot de berging/garage. Een ruime en lichte woonkamer met aangrenzend de keuken. Tevens vind u op deze verdieping het eerste toilet.

Op de tweede verdieping zijn 3 slaapkamers gesitueerd. Ook vindt u hier de badkamer met ligbad en douche. Het tweede toilet is tevens aanwezig op deze verdieping.

De derde verdieping, voorzien van airco en aansluiting voor uw witgoed, heeft diverse gebruiksmogelijkheden; hobby ruimte, was ruimte of vierde slaapkamer.

De tuin welke bereikbaar is via achterom en vanuit de woning is voorzien van een terras wat aan het huis grenst en een berging voor bijvoorbeeld het stallen van uw fietsen.

De foto’s geven een goed beeld van de woning; een bezichtiging geeft u het totale beeld!
Indeling van de woning:

  • Kenmerken: Perceel 147 m2
  • Woonoppervlakte: 121 m2
  • Kunststof kozijnen met HR ++ glas
  • Bouwjaar 1975

Prijs: €275.000,=
Aanvaarding in overleg

Bezichtigingen zullen plaatsvinden op maandag 8 november. Hiervoor kunt u een vrijblijvende afspraak maken. Biedingen gaan middels inschrijving.

Download Indeling begane grond Download Indeling eerste verdieping Download Indeling tweede verdieping Download 3D beeld begane grond Download 3D beeld eerste verdieping