Jan van Delftstraat 51, Rosmalen

Prachtige gemoderniseerde maisonnette woning in het hartje van stadsdeel Hintham

Deze prachtige gemoderniseerde maisonnette woning met 4 slaapkamers, 2 balkons en eigen berging is geheel instapklaar. De woning is gelegen op de eerste en tweede verdieping van een centraal gelegen appartementencomplex in het hartje van stadsdeel Hintham met een speeltuin en supermarkt op loopafstand. Ook de binnenstad van ’s-Hertogenbosch is binnen 10 fietsminuten bereikbaar en op steenworp afstand vind je de Oosterplas waar het in de lente en zomer fijn recreëren is. Met alle voorzieningen als winkels, scholen, recreatie, ruim (onbetaalde) parkeermogelijkheden en openbaar vervoer nabij is dit een prachtige wijk om te wonen.

Je komt binnen in de gemeenschappelijke hal die voorzien is van een centrale deurvergrendeling, de brievenbussen en de trapopgang. Ook heb je van hieruit toegang naar de berging. De woning bevindt zich op de eerste verdieping van het appartementencomplex.

De eerste verdieping is ruim 38m² met veel lichtinval. In de woonkamer en keuken ligt een mooie PVC vloer. Door de moderne afwerking en radiatorbekleding die in dezelfde stijl is als de keuken is er een prachtige ruimte gecreëerd. De half open keuken is voorzien van een 5-pits gaskookplaat(aansluiting voor elektrisch koken is aanwezig), vaatwasser, koelkast, combi oven/magnetron, afzuigkap en een barretje.  Het balkon is bereikbaar via de woonkamer aan de voorzijde van het appartementencomplex. Tevens vindt je op deze verdieping het eerste toilet en een extra kast in de hal voor opbergruimte.

Middels de afgesloten trap in de woonkamer betreed je de tweede verdieping welke voorzien is van dezelfde prachtige PVC vloer en radiatorbekleding als op de eerste verdieping. Vanaf de overloop heb je toegang tot de slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn ruim en allemaal voorzien van inbouwkasten met schuifdeuren. Aangrenzend aan één slaapkamer bevindt zich het tweede balkon en een vierde kamer welke als inloopkast of eventueel vierde slaapkamer gebruikt kan worden. De moderne badkamer is voorzien van een wasmeubel, ruime douche en een tweede toilet.

𝗞𝗶𝗷𝗸𝗱𝗮𝗴𝗲𝗻: 𝗗𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟵 𝗺𝗲𝗶 𝗲𝗻 𝘃𝗿𝗶𝗷𝗱𝗮𝗴 𝟮𝟬 𝗺𝗲𝗶
𝗡𝗲𝗲𝗺 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁 𝗼𝗽 𝗺𝗲𝘁 𝗼𝗻𝘀 𝗸𝗮𝗻𝘁𝗼𝗼𝗿 𝗼𝗺 𝘂𝘄 𝗯𝗲𝘇𝗶𝗰𝗵𝘁𝗶𝗴𝗶𝗻𝗴 𝘁𝗲 𝗽𝗹𝗮𝗻𝗻𝗲𝗻!

– Aanvaarding: per direct
– Vraagprijs: €285.000,=
– Woonoppervlakte: 89m²
– Kosten VVE: €197 per maand
– CV Ketel: 2020
– Elektrische installatie vernieuwd in 2020
– Energielabel: F
– Gemoderniseerde maisonnettewoning
– fijne lichte leefruimte
– twee balkons
– gelegen in keurig appartementencomplex
– gunstig gelegen t.o.v. veel voorzieningen

Download Plattegrond eerste verdieping Download Plattegrond tweede verdieping