Kerkstraat 76, Oss

Driekamerappartement net buiten het centrum van Oss. Aan de voorzijde prachtig uitzicht op de Grote historische Kerk en aan de achterzijdede het unieke uitzicht op de “Molen Nieuw Leven”.

Wil jij graag wonen in het centrum van hartje Oss, dan is dit echt iets voor jou! Dit driekamerappartement is gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex,
met aan de voorzijde een prachtig uitzicht op de Grote historische Kerk, grijp nu deze unieke kans!
Het betreft een appartement met een woonoppervlakte van 72m2, gebouwd in 1981 en heeft energielabel C.

Oss heeft een bruisend centrum met diverse terrassen, lunchrooms, restaurants, speciaalzaken en winkels. In de buurt zijn kinderopvang, scholen en verschillende culturele voorzieningen aanwezig denk aan:
Stadsarchief Oss, Cultuur podium De groene Engel, Museum Jan Cunen, Muzelinck, Bibliotheek en Theater de Lievekamp.

Door de ideale ligging net buiten het centrum van Oss heb je alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik en woon je toch op een rustige locatie.

Indeling is als volgt:

3 kamers, 1 badkamer, 2 slaapkamers; waarvan één slaapkamer is omgebouwd op dit moment tot garderobe.

In de hal van het appartementencomplex bevinden zich de brievenbussen.

Bij binnenkomst op het eerste balkon geniet je van volledige privacy doordat het overdekt en afgeschermd is met uitzicht op de straat en de Grote Kerk.

Via de voordeur kom je in de ruime hal met links de meterkast, extra bergruimte en het toilet. Aan de rechterzijde van de hal bevindt zich de badkamer met wastafel en een ligbad met mogelijkheid om te douchen.
Het sanitair en de tegels zijn wit.

Via de hal kom je in de ruime woonkamer met karakteristiek uitzicht op De Grote Kerk wat een magische sfeer geeft. Door de open keuken vormen woonkamer en keuken een ruimtelijk geheel.
De keuken is voorzien van een 5 pits gasfornuis, voldoende kastruimte en heeft een gezellige bar waar je met zijn vieren aan kan zitten om te eten, of waar je lekker van een hapje en drankje kan genieten.

Via de woonkamer-keuken zijn beide slaapkamers te bereiken een van de twee slaapkamers is op dit moment in gebruik als walk-in closet. Via de walk-in closet kun je naar de hal waar zich meteen rechts de badkamer bevindt.
Met beide slaapkamers is er direct verbinding naar het tweede balkon welke ook overdekt is met het unieke uitzicht op de Molen Nieuw Leven.
Dit tweede balkon is aan de achterzijde voorzien van een rolluik voor de zon, met een vlonder en een speciaal op maat gemaakte hoekbank.

Kenmerken:

– Vraagprijs: € 260.000,=
– Aanvaarding: in overleg
– Woonoppervlakte: 72 m²
– Bouwjaar: 1981
– Energielabel: C
– CV Ketel: Valiant (2020 gekeurd)

De diverse uitvalswegen zorgen voor goede verbinding richting het NS-station, de naastgelegen dorpen en de snelwegen A50 en A59.
Externe bergruimte aanwezig.

Alle starters opgelet! Heb jij interesse? Neem dan snel contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak om de woning te bezichtigen!

info@colijnadvies.nl

0412-202229

Download Plattegrond Download 3D Plattegrond