Troelstrastraat 10 te Oss

Compleet gerenoveerde eengezinswoning

Gelegen in Oss, in de Staatsliedenbuurt, ligt deze mooie compleet gerenoveerde eengezinswoning aan de Troelstrastraat. De woning is geheel instapklaar en is gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Oss, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation.

Indeling van de woning:

Op de begane grond bevindt zich: Een ruime hal;  een lichte en ruime woonkamer met aangrenzend de (vrijwel) nieuwe compleet ingerichte keuken. Tevens vind u op deze verdieping het eerste toilet.

Op de tweede verdieping zijn 3 ruime slaapkamers gesitueerd. Ook vindt u hier de geheel gerenoveerde badkamer met ligbad, inloop douche en toilet.

De derde verdieping heeft een ruime overloop die voorzien is van aansluiting voor uw witgoed. Daarnaast bevind zich hier nog een ruime kamer die momenteel in gebruik is als speelkamer maar zeker ook geschikt is als bijvoorbeeld kantoorruimte of vierde slaapkamer.

De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en bereikbaar via achterom en vanuit de woning. Tevens is deze voorzien van een terras wat aan het huis grenst en een ruime, van steen gebouwde, berging van 15m² voor bijvoorbeeld het stallen van uw fietsen.

De foto’s geven een goed beeld van de woning; een bezichtiging geeft u het totale beeld!
Indeling van de woning:

  • Kenmerken: Perceel 170 m2
  • Woonoppervlakte: 117 m2
  • Bouwjaar 1968 (onlangs compleet gerenoveerd)
  • Zonnepanelen (eigendom, 12 stuks)

Prijs: €300.000,=
Aanvaarding in overleg

Bezichtigingen zullen plaatsvinden op woensdag 10 november.
Hiervoor kunt u een vrijblijvende afspraak maken. Biedingen gaan middels inschrijving.

Download Indeling begane grond Download Indeling eerste verdieping Download Indeling tweede verdieping Download 3D beeld begane grond Download 3D beeld eerste verdieping