Ussenstraat 44 te Oss

Ruime middenwoning te koop:

Ussenstraat 44, een mooie en ruime woning in de wijk Ussen.

Als je de woning binnenkomt voel je direct de ruime en prettige sfeer. Vanuit de woonkamer loop je door naar de uitbouw waar de keuken en eetgelegenheid gesitueerd is. De doorgang hiervan is afsluitbaar met mooie ensuite deuren.

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamer gesitueerd. Ook vindt je op de eerste verdieping de mooie en complete badkamer voorzien van ligbad, douche, wastafel en toilet.

De zolder is ruim bemeten. Het is mogelijk om hier een 4e slaapkamer te situeren. Op zolder is ook de witgoedopstelling aanwezig.

De woning is prima gelegen en heeft een prettige en ruime achtertuin. Deze is tevens aan de achterzijde te bereiken middels een poort. Achter op het perceel is de schuur cq berging gelegen.

De woning is voorzien van dubbel glas en deels voorzien van rolluiken.

Enkele kenmerken:

  • Perceel 161 m2
  • Woonoppervlakte 107 m2
  • Bouwjaar 1989
  • Uitbouw bouwjaar 2009
  • Ketel 2005 (HR)

De prijs van deze woning is € 275.000,=. Omdat de woning in (maart) 2021 overgedragen kan worden hoeft een koper tot 35 jarige leeftijd geen overdrachtsbelasting te betalen. Indien u interesse heeft in deze woning kunt u contact met ons kantoor opnemen voor een vrijblijvende bezichtiging!!

Download Plattegrond begane grond Download Plattegrond 1e verdieping Download Plattegrond zolder Download Energielabel Download Kadastrale kaart