Verdistraat 274, Oss

Eengezinswoning in een kindvriendelijke woonwijk

De woning is gelegen in de 𝘄𝗼𝗼𝗻𝘄𝗶𝗷𝗸 ‘𝗥𝘂𝘄𝗮𝗮𝗿𝗱’ aan de zuidwestzijde van Oss, op 𝗸𝗼𝗿𝘁𝗲 𝗮𝗳𝘀𝘁𝗮𝗻𝗱 van 𝘀𝗰𝗵𝗼𝗹𝗲𝗻 en andere voorzieningen voor de 𝗱𝗮𝗴𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝘀𝗲 𝗹𝗲𝘃𝗲𝗻𝘀𝗯𝗲𝗵𝗼𝗲𝗳𝘁𝗲𝗻. Je woont namelijk op 𝘀𝘁𝗲𝗲𝗻𝘄𝗼𝗿𝗽 𝗮𝗳𝘀𝘁𝗮𝗻𝗱 van het 𝗼𝘃𝗲𝗿𝗱𝗲𝗸𝘁 𝘄𝗶𝗻𝗸𝗲𝗹𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂𝗺 ‘𝗗𝗲 𝗥𝘂𝘄𝗲𝗿𝘁’. Binnen enkele minuten sta je op de 𝘀𝗻𝗲𝗹𝘄𝗲𝗴 𝗼𝗳 𝗶𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂𝗺 𝘃𝗮𝗻 𝗢𝘀𝘀.
Voor de woning is 𝗿𝘂𝗶𝗺 𝘃𝗼𝗹𝗱𝗼𝗲𝗻𝗱𝗲 𝗽𝗮𝗿𝗸𝗲𝗲𝗿𝗴𝗲𝗹𝗲𝗴𝗲𝗻𝗵𝗲𝗶𝗱 aanwezig en beschikt over een 𝗯𝗲𝗿𝗴𝗶𝗻𝗴 𝘃𝗮𝗻 𝟴𝗺² aan de voorzijde voor bijvoorbeeld de stalling van uw fietsen.

De 𝗹𝗶𝗰𝗵𝘁𝗲 𝘄𝗼𝗼𝗻𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿 is 𝗿𝘂𝗶𝗺 𝗼𝗽𝗴𝗲𝘇𝗲𝘁 en bied middels een tuindeur toegang tot uw tuin. In 𝟮𝟬𝟭𝟴 zijn er in de hele woning 𝗸𝘂𝗻𝘀𝘁𝘀𝘁𝗼𝗳𝗸𝗼𝘇𝗶𝗷𝗻𝗲𝗻 geplaatst (met 8 jaar garantie) en deze beschikken aan de achterzijden over 𝘇𝗼𝗻𝘄𝗲𝗿𝗲𝗻𝗱 𝗴𝗹𝗮𝘀. De keuken is toegankelijk vanuit de woonkamer en de hal en heeft dankzij de ramen aan de voorzijde 𝘃𝗲𝗲𝗹 𝗹𝗶𝗰𝗵𝘁𝗶𝗻𝘃𝗮𝗹. De keuken beschikt over een 𝗸𝗼𝗼𝗸𝗽𝗹𝗮𝗮𝘁, 𝗼𝘃𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝗮𝗳𝘇𝘂𝗶𝗴𝗸𝗮𝗽 en is geheel naar eigen smaak in te richten.

Op de 𝗲𝗲𝗿𝘀𝘁𝗲 𝘃𝗲𝗿𝗱𝗶𝗲𝗽𝗶𝗻𝗴 heeft u vanuit de 𝗿𝘂𝗶𝗺𝗲 𝗵𝗮𝗹 toegang tot 𝘃𝗶𝗲𝗿 𝘀𝗹𝗮𝗮𝗽𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝘀 en 𝗱𝗲 𝗯𝗮𝗱𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿. Op de badkamer bevind zich het 𝘁𝘄𝗲𝗲𝗱𝗲 𝘁𝗼𝗶𝗹𝗲𝘁, 𝘄𝗮𝘀𝘁𝗮𝗳𝗲𝗹 𝗲𝗻 𝗱𝗼𝘂𝗰𝗵𝗲/𝗹𝗶𝗴𝗯𝗮𝗱 𝗰𝗼𝗺𝗯𝗶𝗻𝗮𝘁𝗶𝗲. Alle 𝘀𝗹𝗮𝗮𝗽𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝘀 zijn erg 𝗿𝘂𝗶𝗺 𝗲𝗻 𝗹𝗶𝗰𝗵𝘁, de twee grootste slaapkamers hebben een oppervlakte van 𝟭𝟮𝗺²!

De 𝘇𝗼𝗻𝗻𝗶𝗴𝗲 𝘁𝘂𝗶𝗻 is bereikbaar via 𝗮𝗰𝗵𝘁𝗲𝗿𝗼𝗺 en beschikt tevens over een 𝗯𝗲𝗿𝗴𝗶𝗻𝗴 voor bijvoorbeeld uw tuingereedschap.

𝐊𝐞𝐧𝐦𝐞𝐫𝐤𝐞𝐧:
– Perceeloppervlakte: 136 m²
– Woonoppervlakte: 109 m²
– Bouwjaar: 1971
– Energielabel: B
– 4 ruime slaapkamers
– 2 toiletten
– Tuin bereikbaar via achterom
– Dakleer 7 jaar geleden vernieuwd
– CV Ketel (eigendom): 2010
– Zonwerend glas aan de achterzijde
– Geheel voorzien van kunststof kozijnen

𝐏𝐫𝐢𝐣𝐬: €𝟐𝟖𝟎.𝟎𝟎𝟎,=
𝐀𝐚𝐧𝐯𝐚𝐚𝐫𝐝𝐢𝐧𝐠: 𝟑𝟎 𝐣𝐮𝐥𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟐

Download Indeling begane grond Download Indeling eerste verdieping Download Indeling berging Download 3D beeld begane grond Download 3D beeld eerste verdieping