Wijst 28, Gemert

Ruime twee-onder-ÊÊn-kap / hoekwoning op zoek naar finishing touch!

De woning aan de Wijst is gelegen in een đ—ŋ𝘂𝘀𝘁đ—ļ𝗴𝗲 𝗲đ—ģ 𝗸đ—ļđ—ģ𝗱𝘃đ—ŋđ—ļ𝗲đ—ģ𝗱𝗲𝗹đ—ļ𝗷𝗸𝗲 𝘄đ—ŧđ—ŧđ—ģ𝘄đ—ļ𝗷𝗸 in Gemert – Oost. Binnen no-time sta je met de fiets in het centrum van Gemert, de dichtstbijzijnde uitvalswegen bevinden zich op ongeveer 15 minuten rijden.

De woning beschikt over een đ—ŋ𝘂đ—ļđ—ē𝗲 đ—ļđ—ģđ—ŋđ—ļ𝘁 đ—ē𝗲𝘁 𝗰𝗮đ—ŋđ—Ŋđ—ŧđ—ŋ𝘁 𝗲đ—ģ 𝗴𝗮đ—ŋ𝗮𝗴𝗲. De garage van ruim 𝟭đŸĩđ—ē² is via de inrit en via de woning te bereiken. Verwacht u visite? Voor de woning is ook đ—ŋ𝘂đ—ļđ—ē 𝘃đ—ŧ𝗹𝗱đ—ŧ𝗲đ—ģ𝗱𝗲 đ—Ŋ𝗮đ—ŋ𝗸𝗲𝗲đ—ŋ𝗴𝗲𝗹𝗲𝗴𝗲đ—ģđ—ĩ𝗲đ—ļ𝗱 aanwezig!

De woonkamer heeft veel đĨđĸ𝐜𝐡𝐭đĸđ§đ¯đšđĨ en is ruim opgezet.
De keuken beschikt over een 𝐤𝐨𝐨𝐤𝐩đĨ𝐚𝐚𝐭, đ¨đ¯đžđ§, đ¯đšđšđ­đ°đšđŦđŦ𝐞đĢ, 𝐚𝐟đŗ𝐮đĸ𝐠𝐤𝐚𝐩, 𝐤𝐨𝐞đĨ𝐤𝐚đŦ𝐭 𝐞𝐧 đĸ𝐧𝐛𝐨𝐮𝐰đŦ𝐩𝐨𝐭đŦ en is geheel naar eigen smaak in te richten. Vanuit de keuken heeft u toegang tot 𝐝𝐞 𝐭𝐮đĸ𝐧 𝐞𝐧 𝐝𝐞 𝐛đĸđŖ𝐤𝐞𝐮𝐤𝐞𝐧. De 𝐞𝐞đĢđŦ𝐭𝐞 𝐛𝐚𝐝𝐤𝐚đĻ𝐞đĢ, welke aan de bijkeuken grenst, beschikt over 𝐞𝐞𝐧 𝐛𝐚𝐝, 𝐚𝐩𝐚đĢ𝐭𝐞 𝐝𝐨𝐮𝐜𝐡𝐞 𝐞𝐧 𝐰𝐚đŦ𝐭𝐚𝐟𝐞đĨ.

Op de 𝗲𝗲đ—ŋ𝘀𝘁𝗲 𝘃𝗲đ—ŋ𝗱đ—ļ𝗲đ—Ŋđ—ļđ—ģ𝗴 heeft u vanuit de đ—ĩ𝗮𝗹 toegang tot drie 𝘀𝗹𝗮𝗮đ—Ŋ𝗸𝗮đ—ē𝗲đ—ŋ𝘀 en de tweede đ—¯đ—Žđ—ąđ—¸đ—Žđ—ē𝗲đ—ŋ. Op de badkamer bevind zich het 𝘁𝘄𝗲𝗲𝗱𝗲 𝘁đ—ŧđ—ļ𝗹𝗲𝘁, 𝘄𝗮𝘀𝘁𝗮đ—ŗ𝗲𝗹 𝗲đ—ģ 𝗱đ—ŧ𝘂𝗰đ—ĩ𝗲/𝗹đ—ļđ—´đ—¯đ—Žđ—ą 𝗰đ—ŧđ—ēđ—¯đ—ļđ—ģ𝗮𝘁đ—ļ𝗲. Alle 𝘀𝗹𝗮𝗮đ—Ŋ𝗸𝗮đ—ē𝗲đ—ŋ𝘀 zijn đ—ŋ𝘂đ—ļđ—ē 𝗲đ—ģ 𝗹đ—ļ𝗰đ—ĩ𝘁 en voorzien van een laminaat vloer.

De 𝘁𝘂đ—ļđ—ģ is bereikbaar via de keuken en 𝗮𝗰đ—ĩ𝘁𝗲đ—ŋđ—ŧđ—ē en beschikt tevens over een đ—¯đ—˛đ—ŋ𝗴đ—ļđ—ģ𝗴 voor bijvoorbeeld uw tuingereedschap. De tuin is onderhoudsvriendelijk en geheel naar eigen smaak in te richten.

 

đ—Ŗ𝗲đ—ŋ𝗰𝗲𝗲𝗹đ—ŧđ—Ŋđ—Ŋ𝘃𝗲đ—ŋ𝗹𝗮𝗸𝘁𝗲: 𝟮𝟭𝟱đ—ē²
đ—Ēđ—ŧđ—ŧđ—ģđ—ŧđ—Ŋđ—Ŋ𝗲đ—ŋ𝘃𝗹𝗮𝗸𝘁𝗲: 𝟭𝟭𝟮đ—ē²
𝗕đ—ŧ𝘂𝘄𝗷𝗮𝗮đ—ŋ: 𝟭đŸĩ𝟴đŸĩ
𝗘đ—ģ𝗲đ—ŋ𝗴đ—ļđ—˛đ—šđ—Žđ—¯đ—˛đ—š: 𝗖
𝗖𝗩 𝗸𝗲𝘁𝗲𝗹 𝗩đ—Ĩ𝟮𝟰𝟮: 𝟭đŸĩđŸĩ𝟭 (𝗲đ—ļ𝗴𝗲đ—ģ𝗱đ—ŧđ—ē)
𝗚đ—ŋđ—ŧ𝘁𝗲đ—ģ𝗱𝗲𝗲𝗹𝘀 𝘃đ—ŧđ—ŧđ—ŋ𝘇đ—ļ𝗲đ—ģ 𝘃𝗮đ—ģ đ—ŋđ—ŧ𝗹𝗹𝘂đ—ļ𝗸𝗲đ—ģ
𝗩đ—ŧ𝗹𝗹𝗲𝗱đ—ļ𝗴 𝘃đ—ŧđ—ŧđ—ŋ𝘇đ—ļ𝗲đ—ģ 𝘃𝗮đ—ģ đ—ąđ˜‚đ—¯đ—¯đ—˛đ—š 𝗴𝗹𝗮𝘀
𝗖𝗮đ—ŋđ—Ŋđ—ŧđ—ŋ𝘁 𝗲đ—ģ 𝗴𝗮đ—ŋ𝗮𝗴𝗲
𝗔𝗰đ—ĩ𝘁𝗲đ—ŋ𝘁𝘂đ—ļđ—ģ đ—¯đ—˛đ—ŋ𝗲đ—ļđ—¸đ—¯đ—Žđ—Žđ—ŋ 𝘃đ—ļ𝗮 𝗮𝗰đ—ĩ𝘁𝗲đ—ŋđ—ŧđ—ē
𝗩𝗲đ—ŋ𝗴𝘂đ—ģđ—ģđ—ļđ—ģ𝗴 𝗲đ—ģ đ—¯đ—ŧ𝘂𝘄𝘁𝗲𝗸𝗲đ—ģđ—ļđ—ģ𝗴 𝘃đ—ŧđ—ŧđ—ŋ 𝘁𝘄𝗲𝗲𝗱𝗲 𝘃𝗲đ—ŋ𝗱đ—ļ𝗲đ—Ŋđ—ļđ—ģ𝗴 𝗮𝗮đ—ģ𝘄𝗲𝘇đ—ļ𝗴

𝗩đ—ŋ𝗮𝗮𝗴đ—Ŋđ—ŋđ—ļ𝗷𝘀: â‚ŦđŸ¯đŸ˛đŸŦ.đŸŦđŸŦđŸŦ

Download Indeling begane grond Download Indeling eerste verdieping Download Berging Download Indeling begane grond 3D Download Indeling eerste verdieping 3D