Aan-en verkoopbegeleiding woning

Colijn Advies is u graag van dienst bij de verkoop en/of aankoop van uw woning.

Colijn Advies begeleid u graag bij de verkoop van uw woning! Wij dragen zorg voor vermelding op Funda, andere belangrijke websites en social media. Omdat wij kleinschalig werken kunnen wij een perfecte en persoonlijke begeleiding bieden voor een zeer scherp tarief!

Wij bieden een complete begeleiding aan zoals een traditionele makelaar doet, maar dan in een ander, persoonlijker jasje. Wij komen bij u langs voor een verkoopopname, bepalen samen met u een prijsstelling en dragen zorg voor professionele foto’s inclusief inmeting NEN2580 en 2D en 3D plattegronden van de woning. Daarna starten wij de verkoopprocedure, dragen zorg voor bezichtigingen, verzorgen wij de onderhandelingen met potentiële kopers en ronden uw verkoop tot en met begeleiding bij de notaris keurig af!


Ook bieden wij een aankoopbegeleiding aan: Dit is een compleet pakket inventarisatie woningwensen, zoeken van passende woningen, bezichtigingen, onderhandelingen en indien benodigd of gewenst een externe bouwkundige keuring. Ook de opmaak of controle van de koopakte inclusief uitleg behoort bij ons takenpakket. Ook de eindinspectie zal door ons verzorgd worden.

Financiering van uw koopwoning

Indien gewenst kunnen wij de eventuele financiering van uw woning laten verzorgen door onze dochteronderneming HOOF Hypotheken en Verzekeringen.

Klik hier voor meer informatie: https://www.colijnadvies.nl/hypotheken-verzekeringen/


Graag leggen wij u uit wat de mogelijkheden en uw voordelen zijn. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met ons kantoor.

De tarieven voor het bovenstaande zijn als volgt:

  • Aankoopbegeleiding: € 1250,= incl. BTW (excl. eventuele kosten bouwkundige keuring)
  • Verkoop woning incl. vermelding op Funda: Vanaf € 3.500,= incl. BTW (afhankelijk van type woning)

Lin

Ik heb mijn woning verkocht via Colijn Advies. Ik was erg onzeker en wist niet de juiste wegen te bewandelen. Jos heeft me hier heel goed bij geholpen. Duidelijk uitgelegd en nam mijn onzekerheden weg. Heeft ook overal affiniteit mee en weet waar hij over praat. Top service. Echt tevreden en zeker een aanrader!  
Lees meer

Suus & Richard

Wij hebben Jos gevraagd ons te helpen met alles omtrent de verkoop van ons appartement. Jos is duidelijk en no nonsense! Legt goed uit wat hij doet of gaat doen zonder allerlei poespas zodat je weet waar je aan toe bent. Hij is professioneel en doet wat hij zegt en helpt je om alles goed te regelen. Hij geeft geen onnodige informatie en houdt het overzichtelijk. Erg prettig Hulp nodig? Dan is Jos je man
Lees meer

Pieter Ceelen

We kennen Jos Colijn ondertussen al 15 jaar, in deze tijd heeft hij ons zeer goed geholpen met de aankoop/Hypotheek en met het opstarten van ons eigenbedrijf. Hij is altijd bereikbaar en staat snel klaar met een passende oplossing zonder eigenbelang! Zeer professioneel en veel kennis in huis.
Lees meer

Hetty Wientjes

Via een goede vriendin van mij ben ik in contact gekomen met Jos Colijn, Jos heeft mij alles uit handen genomen toen ik mijn woning ging verhuren, ik hoefde zelf nergens voor te zorgen en Jos hield mij van alles op de hoogte, binnen een week had hij alles geregeld zodat de woning verhuurt kon worden. Een duidelijk en helder verhaal met duidelijke uitleg. Jos heeft mij ook geholpen met de verkoop van het huis van mijn moeder, ook hierbij kan ik hem altijd bellen en heeft hij alles geregeld. Voor een eerlijk, oprecht advies raad ik Colijnadvies zeker aan!
Lees meer

Henry Janssen

We hebben bij Colijn Advies & Beheer onze nieuwe woning gekocht. Jos heeft ons heel netjes begeleid met alle stappen die daarvoor nodig waren. Hij heeft goed bemiddeld tussen de verkopende partij en ons toen helaas door omstandigheden de overdracht wat vertraging op liep. Mochten we ooit ons huis te koop zetten dan zonder twijfel via Colijn advies & beheer.
Lees meer

Wanda

We hebben heel fijn met Colijn Advies & Beheer samen gewerkt met de aankoop van ons huis. Jos geeft goed advies en verwerkt alles heel netjes en komt zijn afspraken na.
Lees meer

Chantal

Voor de 2de keer voor de aankoop en verkoop van onze woning hebben wij Jos als adviseur genomen. Helder en duidelijk advies, kijkend naar mogelijkheden, goed bereikbaar voor vragen, ook buiten kantoortijden, wat soms prettig is tijdens dit proces. Fijne begeleiding mogen ontvangen. Open, eerlijk en betrouwbaar zo omschrijven wij hem. Wij hebben heel veel vertrouwen in hem als persoon en in zijn expertise!!
Lees meer

Femke

Bij de verkoop van ons huis hebben we Colijn advies en beheer ingeschakeld. We hadden hier al vaker zaken mee gedaan en dit beviel erg goed. Snelle antwoorden op vragen waar je mee zit en ook in menselijke taal uitgelegd zodat je alles goed begrijpt. Goed advies met dingen waar we mee zaten. En een erg fijn persoon om zaken mee te doen. mocht het van toepassing zijn in de toekomt graag weer Jos als adviseur.
Lees meer

Jose van Nistelrooij

Top adviseur/begeleider/verkoper. Jos Colijn zegt waar het op staat en verteld het in duidelijk verstaanbare taal zonder moeilijke verkooppraatjes te gebruiken. Qua prijs kan Jos Colijn zich ruim meten aan alle dure gevestigde makelaars kantoren. Neemt al je zorgen omtrent de woning uit handen, het enige wat je hoeft te doen is zorgen dat hij de benodigde gegevens krijgt.
Lees meer

Daniëlle Walraven

Wat zijn specifiek voor ons op financieel gebied de beste keuzes? Deze vraag legden we meerdere financieel specialisten voor, veelal bij banken. Maar in plaats van meer duidelijkheid kregen we meer vraagtekens. door alle gepresenteerde mogelijkheden, vaak doorspekt met de meest mooie marketingtermen, zagen we op een bepaald moment door de bomen het bos niet meer. Todat we bij Jos aanklopten. Hij luisterde in eerste instantie uitgebreid naar ons verhaal, waarna hij in heldere woorden ons op het juiste financiële spoor zette. Met zijn kennis en ervaring heeft hij ons vertrouwen gewonnen. 

Lees meer

Ron van Gelder

Bij de aankoop van ons huis hebben we Jos Colijn ingeschakeld als onafhankelijk adviseur. No nonsence, duidelijk verhaal en helder en snel advies, daar houden wij van. Een goed voorstel ontvangen voor de hypotheek en fijne begeleiding in het traject voorafgaand aan de daadwerkelijke verhuizing. Ook was hij gewoon nog bereikbaar voor vragen die pas speelden op het moment dat we al woonden op ons nieuwe adres. Een vertrouwd persoon die ons prima geholpen heeft.
Lees meer