Conflictbemiddeling

Colijn Advies is u van dienst bij conflictbemiddeling:

  • Geschillen over geleverde diensten of producten
  • Geschillen over openstaande facturen / incasso-oplossingen
  • Geschillen over verdeling bij echtscheiding
  • Ondersteuning / advies bij overige geschillen of conflicten

Mediation voor een snelle oplossing

Het is natuurlijk mogelijk om bij elk geschil aan te kloppen bij een advocaat. Hierbij loopt u het risico dat kwesties langdurig lopen doordat beide partijen een advocaat in de arm nemen. Hierbij verloopt de communicatie niet altijd snel en soepel wat vertraging en ergernis oplevert.  

Colijn Advies stelt zichzelf in dergelijke gevallen op als een soort mediator. Bij het ontvangen van een casus zullen wij met de aangever bespreken wat de doelstellingen en verwachtingen zijn. 

Daarna nemen wij contact op met de wederpartij. Daar wij korte lijnen hanteren zal het geschil in de regel sneller en daardoor goedkoper opgelost worden. Onze insteek is namelijk een snelle en voor beide partijen acceptabele oplossing!

Neem contact op met ons kantoor voor een vrijblijvende kennismaking.

Marloes

Jos was mijn steun en toeverlaat tijdens de echtscheiding. Zowel mijn advocaat als mij heeft hij op alle gebieden uitstekend kunnen adviseren. Dankzij Jos kwamen er schappelijke voorstellen op tafel en werden knopen doorgehakt.
Lees meer

R. Akkermans

Bij een echtscheiding komt heel wat op je af. Je ziet het af en toe niet meer zitten. Er moet veel geregeld worden, er komt nogal wat bij kijken en waar moet je nou eigenlijk beginnen. Zit je met deze vragen over jouw scheiding of heb je hulp nodig dan adviseer ik je de juiste stap te nemen, door kontakt op te nemen met ; Colijn Advies & Beheer
Lees meer

Rob

Wij hebben bij verschillende aangelegenheden advies gevraagd aan Jos Colijn van Colijn Advies. We zijn snel en deskundig geholpen met diverse financiƫle zaken, snel, deskundig en doeltreffend! Alleen maar goede ervaringen!
Lees meer

Nicole van Esch

Jos Colijn heeft me al meerdere malen geholpen. Financien, belastingen, advies. Altijd deskundig en met oog voor de mens achter de vraag.
Lees meer

Henry Janssen

We hebben bij Colijn Advies & Beheer onze nieuwe woning gekocht. Jos heeft ons heel netjes begeleid met alle stappen die daarvoor nodig waren. Hij heeft goed bemiddeld tussen de verkopende partij en ons toen helaas door omstandigheden de overdracht wat vertraging op liep. Mochten we ooit ons huis te koop zetten dan zonder twijfel via Colijn advies & beheer.
Lees meer

J. Ploegmakers

Wat is dat fijn als je als begeleiding iemand hebt die de weg weet in het financiƫle wereldje. Daar kan je aardig moedeloos van worden. Na een geschil met een bank instelling toch een een positief resultaat. Jos bedankt voor je inzet.
Lees meer