Linda Princen, Talent Acquisition Coordinator NL/BE bij een internationaal bedrijf.

Enige tijd geleden ontstond bij mij het idee om naast mijn huidige HR functie binnen een internationaal bedrijf, als ZZP’er HR werkzaamheden te gaan verrichten. Na bijna 7 ervaringsjaren binnen verschillende HR functies en multinationals leek het mij een uitdaging om als HR adviseur op ZZP-basis opdrachten in de zakelijke, commerciële markt te ambiëren.

Echter, wat komt er allemaal bij kijken om een goede start te kunnen maken, wat moet er geregeld worden en wat betekent dat op financieel gebied?

Om antwoorden te krijgen op deze vragen heb ik contact gezocht met Jos Colijn Advies & Beheer. Ik heb  Jos eerder ingeschakeld bij financiële vraagstukken op privégebied. Jos heeft door een brede kennis en jarenlange ervaring de skills om de juiste opties te adviseren, welke voor mij (financieel) voordeel opleveren. Dienstverlening op maat dus.

Ook mijn vraag ten aanzien van carrière ondersteuning wordt bij Jos Colijn Advies & Beheer van professioneel advies voorzien. Jos checkt onder andere de rechten en plichten welke in het ZZP-contract staan vermeld, alsmede de juridische aspecten. Zijn kritische blik voorkomt conflicten tussen ZZP’er, opdrachtgevers en belastingdienst.

Kortom:

Jos Colijn heeft passie voor zijn vak in de financiële dienstverlening en levert voortdurend toegevoegde waarde voor zijn klanten. Jos werkt erg klantgericht en staat altijd voor je klaar!