Hypotheken & Verzekeringen

Alles onder één dak! 

FINANCIERING VAN UW KOOPWONING

Via onze dochteronderneming HOOF Hypotheken Verzekeringen kunnen wij u onafhankelijk hypotheekadvies geven. Dit kan zijn voor de aankoop van een nieuwe woning of appartement, aanpassing van uw lopende hypotheek zodat deze (weer) passend is in uw toekomstplaatje of voor het verhogen van uw lopende hypotheek voor verbouwing of andere doeleinden.

VERZEKERINGEN

Ook is het mogelijk dat HOOF Hypotheken Verzekeringen uw verzekeringen van A tot Z verzorgt. Of het een nieuwe verzekering of pakket is, of dat u uw huidige verzekeringen door HOOF wilt laten beheren, alles is mogelijk! Zij controleren dan of uw huidige pakket up-to-date is en of de premie niet te hoog is. Bij schade kunt u rekenen op een goede, persoonlijke en snelle afwikkeling van de schade.

Kijk voor meer informatie op de website van HOOF: https://hoofgeffen.nl/
Of neem direct contact op: 073-4100001
/ info@hoofgeffen.nl

Linda Princen, Talent Acquisition Coordinator NL/BE bij een internationaal bedrijf.

Enige tijd geleden ontstond bij mij het idee om naast mijn huidige HR functie binnen een internationaal bedrijf, als ZZP’er HR werkzaamheden te gaan verrichten. Na bijna 7 ervaringsjaren binnen verschillende HR functies en multinationals leek het mij een uitdaging om als HR adviseur op ZZP-basis opdrachten in de zakelijke, commerciële markt te ambiëren. Echter, wat komt er allemaal bij kijken om een goede start te kunnen maken, wat moet er geregeld worden en wat betekent dat op financieel gebied? Om antwoorden te krijgen op deze vragen heb ik contact gezocht met Jos Colijn Advies & Beheer. Ik heb  Jos eerder ingeschakeld bij financiële vraagstukken op privégebied. Jos heeft door een brede kennis en jarenlange ervaring de skills om de juiste opties te adviseren, welke voor mij (financieel) voordeel opleveren. Dienstverlening op maat dus. Ook mijn vraag ten aanzien van carrière ondersteuning wordt bij Jos Colijn Advies & Beheer van professioneel advies voorzien. Jos checkt onder andere de rechten en plichten welke in het ZZP-contract staan vermeld, alsmede de juridische aspecten. Zijn kritische blik voorkomt conflicten tussen ZZP’er, opdrachtgevers en belastingdienst. Kortom: Jos Colijn heeft passie voor zijn vak in de financiële dienstverlening en levert voortdurend toegevoegde waarde voor zijn klanten. Jos werkt erg klantgericht en staat altijd voor je klaar!
Lees meer

Pieter Ceelen

We kennen Jos Colijn ondertussen al 15 jaar, in deze tijd heeft hij ons zeer goed geholpen met de aankoop/Hypotheek en met het opstarten van ons eigenbedrijf. Hij is altijd bereikbaar en staat snel klaar met een passende oplossing zonder eigenbelang! Zeer professioneel en veel kennis in huis.
Lees meer

Rob

Wij hebben bij verschillende aangelegenheden advies gevraagd aan Jos Colijn van Colijn Advies. We zijn snel en deskundig geholpen met diverse financiële zaken, snel, deskundig en doeltreffend! Alleen maar goede ervaringen!
Lees meer

Daniëlle Walraven

Wat zijn specifiek voor ons op financieel gebied de beste keuzes? Deze vraag legden we meerdere financieel specialisten voor, veelal bij banken. Maar in plaats van meer duidelijkheid kregen we meer vraagtekens. door alle gepresenteerde mogelijkheden, vaak doorspekt met de meest mooie marketingtermen, zagen we op een bepaald moment door de bomen het bos niet meer. Todat we bij Jos aanklopten. Hij luisterde in eerste instantie uitgebreid naar ons verhaal, waarna hij in heldere woorden ons op het juiste financiële spoor zette. Met zijn kennis en ervaring heeft hij ons vertrouwen gewonnen. 

Lees meer